Drikkekart

 
Thegoldenchimp_sake_lower_res.jpg

Sake og øl


The Golden Chimp sitt hovedfokus kan deles inn i to kategorier. Sake og Vin. Hos oss kan en prøve forskjellige stiler av klassiske, ufiltrerte, fruktsaker samt perlende saker. Sakene er både egnet til besøkende som vil prøve sake for første gang og for godt bevandrede i sakeverden. I tillegg tilbyr vi et lite utvalg av øl som passer godt til asiatiske smaker.

 
Thegoldenchimp_Spisested_lower_res.jpg

Vinkart

Vinkartet vender mot det naturlige der det viktigste er smak. Vi tenker at den beste vinen kommer fra gårder der forholdet mellom råvare og bonde er tett og personlig. Derfor er naturligvis flere av vinene på kartet både biodynamiske og økologiske men det viktigste er at vinen smaker godt og går hånd i hånd sammen med det asiatiske kjøkkenet.

Til vår tastingmeny tilbyr vi en drikkepakke bestående av både vin og sake. Drikkepakken er skreddersydd til de forskjellige rettene på forhånd og er en spennende reise i både vin og sake. Vi vil at gjestene våre forlater lokalet med nye inntrykk og med drikkepakken serverer vi flere saker med stor variasjon, slik at man kan smake litt på mange i stedet for å bestille et stort glass av hver.