Om oss

The Golden Chimp er bygget på kjærligheten til dumplings og asiatiske smaker. Et sted hvor man kan oppleve japansk kultur gjennom mat, drikke, musikk og atmosfære. Konseptet er avslappet og syndig, mens menyen bevarer de rene asiatiske smakene.

The Golden Chimp er bygget på kjærligheten til dumplings og asiatiske smaker. Et sted hvor man kan oppleve japansk kultur gjennom mat, drikke, musikk og atmosfære. Konseptet er avslappet og syndig, mens menyen bevarer de rene asiatiske smakene. Mannen bak heter Jan Robin Ektvedt og er kjent fra Kokkelandslaget, Hitchhiker og Strand. Hans mål er å stramme opp dumplingsserveringen i Oslo, samtidig som han ønsker å rendyrke delingsånden rundt et måltid. Med seg har han med gutta fra Lava Oslo 


Thegoldenchimp_Oslo-mat_lower_res.jpg

Når du kommer inn døren møter du atmosføren av en Japansk izakaya en asiatisk bar. Her kan du slå deg ned og bestille ulike retter fra vår barmeny, eller bare ta en rask øl mens du venter på vennene dine. Når du runder hjørnet fra baren kan du skimte en gulltrapp som fører deg ned til restauranten i kjelleren. Interiøret drar på referanser fra restauranter over hele verden hvor det lekes med klisjéer, snikende tiger, skjult drage - estetikk, vannfall, kunstige og ekte planter overalt. En egen asiatisk oase i Heimdalsgata 37 på Tøyen. 

Thegoldenchimp_Oslo-drikke_lower_res.jpg

The Golden Chimp er en dim sum restaurant som ønsker å sprenge grenser. Med en stor forkjærlighet for asiatisk craving eksperimenteres det med lokale råvarer i forskjellige smakskombinasjoner, og menyen består stort sett av dumplings i ulike varianter. Ellers finner du friske vegetarretter, sashimi og grillede yakitorispyd med masse tilbehør på menyen. Drikkekartet står i liket med maten i stil til de asiatiske smakene. Her finner du et rikt utvalg av sake og vin, samt friskt øl.


Thegoldenchimp_hjemmekoslig_lower_res.jpg