Dampe dumplings:

Steg 1: Kok opp en gryte med vann. Gryta bør være litt mindre enn bambuskurven.

Steg 2: I bunnen av bambuskurven skal det legges bananblad. Bakepapir fungerer også.

Steg 3: Sett bambuskurven oppå gryta, slik at dampen fra det kokende vannet kommer inn i kurven. Sett på grytelokk, og la dumplingene dampe.

Når dumplingsene er ferdigdampet så skal de toppes med hver sin saus. Her ligger en oversikt over dampetid og hvilken saus som skal hvor:
Husk at en kan zoome inn på mobilen for å se sausen tydeligere =)

Gyoza (pannestekte dumplings) :

(Som et alternativ til damping så kan soppdumplings og svin & rekedumplings pannestekes)

Stek dumplingene på den ene siden i en stekepanne til de får en gylden skorpe. Bruk medium varme.

Putt ca 0,25dl vann i panna og sett på lokk

Dumplingene er klare etter ca. 4 min

Dampovn

Sett ovnen på full guffe, og sett dumplingsene på bananblad eller bakepapir.

Videoguide

Videoguide fra Tom-Victor Gausdal. Video er fra en gammel meny, så noen av rettene vil se annerledes ut. Fremgangsmåte er lik.

 Vi er tilgjengelige på tlf under åpningstidene dersom dere står fast =)