Kongekrabbe-dumpling med kimchi-slaw (4 stk)
(Melk, hvete, skalldyr, egg)
195,-
Gyoza med svin og okonomiyakisaus (4 stk)
(Melk, hvete, bløtdyr, fisk)
175,-
Fritert shiitake-wonton med grønn chili-majones (4 stk)
(Melk, hvete, egg)
175,-
Ørret-tataki med soya- og sitrongressaus, knutekål og melon
(Soya, fisk)
155,-
Baozi med Szechuan-kylling og XO-saus (1 stk)
(Melk, hvete, sesam, soya, bløtdyr)
145,-
Crispy andeconfit med bokhvete-nudelsalat
(Hvete, sesam)
225,-
Shortribs-yakitori med furikake
(Soya, sesam, hvete)
235,-
Red House chili-prawns med minibuns (3 stk)
(Bløtdyr, skalldyr, hvete, melk, egg)
220,-
Sideretter
Kimchi-pannekake
(Melk, egg, hvete, fisk)
85,-
Ssamjang-salat
(Soya, sesam, hvete)
75,-
Chili-agurk
55,-
Kimchi
(Fisk)
65,-
Fritert minibao
(Hvete, melk)
Rødkål- og papaya-salat
(Peanøtt, fisk)
75,-
Daikon-pickles
55,-
Dessert:
Jordbær, hvit sjokolade og thaibasilikum-sorbet
(Melk)
125,-