Kongekrabbe-dumpling med kimchi-slaw (4 stk)
(Melk, hvete, skalldyr, egg)

195,-

Gyoza med svin og okonomiyakisaus (4 stk)
(Melk, hvete, bløtdyr, fisk)

175,-

Fritert shiitake-wonton med grønn chili-majones (4 stk)
(Melk, hvete, egg)

175,-

Ørret-tataki med soya- og sitrongressaus, knutekål og melon
(Soya, fisk)

155,-

Baozi med Szechuan-kylling og XO-saus (1 stk)
(Melk, hvete, sesam, soya, bløtdyr)

145,-

Crispy andeconfit med bokhvete-nudelsalat
(Hvete, sesam)

225,-

Shortribs-yakitori med furikake
(Soya, sesam, hvete)

235,-

Red House chili-prawns med minibuns (3 stk)
(Bløtdyr, skalldyr, hvete, melk, egg)

220,-

Sideretter


Kimchi-pannekake
(Melk, egg, hvete, fisk)

85,-

Ssamjang-salat
(Soya, sesam, hvete)

75,-

Chili-agurk

55,-

Kimchi
(Fisk)

65,-

Fritert minibao
(Hvete, melk)

Rødkål- og papaya-salat
(Peanøtt, fisk)

75,-

Daikon-pickles

55,-

Dessert:


Jordbær, hvit sjokolade og thaibasilikum-sorbet
(Melk)

125,-